We staan op om iets tussen half acht en half negen, kramen op en gaan naar Freeport voor ontbijt. We komen in Freeport café terecht waar het een drukste van jewelste is. Allemaal locals, dus kan niet slecht zijn. Het is hier echt of je een film of serie binnen loopt. Alles wat je denkt van zo’n plek, is gewoon echt zo. Met al die keuzes en free refills van koffie. Super lieve mensen ook hier. Echt een droom om hier op vakantie te zijn.

De ontbijtkaart is: alle varianten op ei, met een minimum van 2, wafels, pancakes of French Toast ( bij die laatste drie wordt je nog verondersteld vlees te bestellen, spek, ham of worstjes). Ik ga voor de veiligheid voor de pancakes. Zonder vlees. Fork for scale...zie foto.

Daarna een goede 300 km asfalt verteren door Massachussets en Connecticut. Daarmee hebben we alle staten van New Engeland doorkruist, op Providence/Rhode Island na. Het is hier prachtig. Het lijkt ook enorm op Engeland. Het heeft z’n naam niet gestolen. Het is alleen groter, weidser en vooral onafgebroken schoon. We komen nergens lelijke steden tegen, of fabrieken of steenwegen. Eigenlijk is het alsof je door een filmdecor rijdt. Heel heel raar. We overnachten op een camping in Bantam, bij Litchfield. Weeral prachtig, rustig, midden in het bos, maar wel met alle comfort én een zwembad dat we vanavond voor ons alleen hadden. Lovely day!