Vanochtend vroeg uit de veren voor weer een pittige rit van 300 km. We rijden nog een goed eind door de bossen van Adirondack overprachtige wegen. We zien een hert de weg oversteken, vlak voor onze neus. Daarna wordt het landschap weidser, we rijden door de vlakten van Vermont in de richting van de bergen. Overal liggen grote boerderijen in het landschap gestrooid. Het is een prachtige dag trouwens, wat hele mooie plaatjes oplevert (al zijn ze vnl. van achter de autoruit getrokken). We doorkruisen Vermont en rijden New Hampshire binnen, aan de voet van het White Mountains National Park. We hebben nog tijd om The Flume te bezoeken. Eén van de oudste toeristische attracties van Amerika. Al in 1870 kwamen mensen hier naar de cascades kijken van een bergrivier. Wij waren niet zo fameus onder de indruk (pfff, dat hebben we in de Ardennen ook), maar dat lag grotendeels aan het feit dat het ook hier veel te droog en te warm is en die wilde stroom vandaag maar een pisbeekje is. Maar goed, we hebben nog iets anders gedaan dan rijden, duz annelies is content. Superleuke souvenirwinkel trouwens: ook altijd plezant op vakantie 🤩.

We gaan in Littleton lekker eten (ik droomde al 3 dagen van een ribeye steak en voila, dat heb ik gepakt - heet hier Cowboysteak - maar ik kreeg 'em prima weggewerkt!)

We overnachten op de Fransted Family Campground in Franconia. Weer een topplekje, mooi rustig top sanitair en deze keer iets wat op Wifi lijkt, waar de tiener weer heel erg blij mee is. Morgen kunnen we een uurtje langer slapen (ik denk dat ik kapot moe ga zijn als ik terugkom 😁)