Vandaag een uurtje langer geslapen (=wekker om 8u). We hebben een korte, scenic route van 150 km voor de boeg. We doen rustig in de morgen, Koen moet naar de bank bellen omdat zijn credit card geblokkeerd werd omwille van vermoeden van fraude. Als je vanalles uitgeeft in de States vragen ze niet wat er aan de hand is, ze blokkeren die kaart gewoon. Je moet eens naar Mastercard proberen te bellen vanuit Amerika...niet simpel en niet grappig. Maar het is in orde nu.

We rijden een kwartiertje en gaan met een ontzettend oude teleferique naar Conway Mountain. We hebben een beetje pech met het weer, de zichtbaarheid is niet top vandaag. En op foto pakt het niet zo goed. Maar desalniettemin is het erg indrukwekkend om rondom rond, zover je kan zien alleen maar bos bos bos bos bos te zien. Dat hebben we in de Ardennen NIET!

Dit is normaal een skigebied, maar kob de afgelopen 2 jaar niet open wegens geen sneeuw. Dat ligt niet aan het klimaat maar aan Biden trouwens (Impeach him before he trashes the country). Wij zwijgen in alle talen, maar vooral in het Engels.

Daarna aan een gezapig tempo de White Mountains over geklommen en in Bethel gearriveerd, wat alweer in een nieuwe staat ligt, Maine. Het is hier rustig, bijna shabby basic, maar er is gruwelijk veel wifi, waardoor ik weer helemaal mee ben met de Travelmap!

Morgen blijven we hier en maken we vanop de camping een riviertocht met kayaks.